You are here:

Dostava

Možnosti dostave in odpreme naročila

Kupec izbere vrsto, velikost izdelka ter količino. Pred oddajo naročila pregleda nakupovalno košaro, izvede morebitne spremembe in potrdi naročilo. 

Po potrditvi nakupa se uporabniku prikaže znesek naročila in način dostave.

Na elektronsko pošto prejme potrdilo naročila in njegovo vsebino.

Za naročene izdelke nudimo dve dostavni opciji in sicer:

– GLS Slovenija

– Osebni prevzem v trgovini v Domžalah

GLS Slovenija

Pri dostavi s GLS Slovenija ponudnik pošilja kot odkupno pošiljko, plačilo je po povzetju z gotovino ali bančno kartico.
Cene, navedene na spletni strani: Baldahini.si ne vključujejo poštnine, poštnina se pri vsakemu naročilu glede na težo generira sama.

GLS Slovenija ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov. Pred dostavo dostavna služba GLS pokliče prejemnika na vnešeno kontaktno številko za dogovor glede časa dostave.

Osebni prevzem v Domžalah

Po izbiri osebnega prevzema in plačila kupec počaka na potrditev in pripravo spletnega naročila, ki jo prejme preko elektronske pošte ali telefonskega klica.

Za dostavo z GLS Slovenija velja sledeče

  • Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali druga oseba glede na pogoje dostavne službe.

  • V primeru izbire načina plačila z nakazilom na naš TRR račun (preko predračuna) se dostava zamakne, saj se za naročilo naslednji dan preverja prejem plačila po ponudbi oziroma predračunu.

  • Camp-ing Orehek d.o.o. si pridržuje pravico, da zaradi različnih dobavnih rokov artiklov v naročilu, naročilo razdeli v več pošiljk. O tem boste obveščeni pred samim pošiljanjem. Kupec pri tem ne bo imel nobenih dodatnih stroškov za dostavo.

  • Paket gre od nas v najhitrejšem možnem času

  • Če so artikli na zalogi v našem skladišču, jih če je le možno oddamo dostavni službi še isti dan.