You are here:

O Camp-ing Orehek

Spletna in fizična trgovina

Naša specializacija je prodaja kamp opreme in pripomočkov, ki so priznani po vsej Evropi. V našem razstavnem salonu lahko najdete najnovejše izdelke od blagovnih znamk, kot so Brunner, Con.ver, Glamp, Reimo, Umefa, DWT, Westfield, Thetford in mnoge druge. Smo ponosni na dejstvo, da lahko našim kupcem zagotovimo visoko kakovostne izdelke, ki bodo izpolnili vsa vaša pričakovanja.


Popravila in servisiranje kamp opreme

Naša ponudba ne vključuje le prodaje kamp opreme, temveč tudi popravila in servisiranje vaše opreme. Popravimo vse znamke šotorov in predprostorov ter se zavedamo, kako pomembno je za vas, da je vaša oprema popravljena ne samo kakovostno, temveč tudi estetsko. Naše popravilo in servisiranje sta opravljena v dogovoru z vami in zagotavljamo, da boste s storitvijo zadovoljni.

Izdelava in dodelava baldahinov

Za vse, ki iščete nekaj posebnega, vam nudimo tudi izdelavo in dodelavo baldahinov. Naši modeli baldahinov so izdelani iz najboljših evropskih materialov in izdelani po meri vaše prikolice. Imate možnost izbirati med različnimi pozicijami vrat, barvami, zavesami in drugimi sestavnimi deli. Če imate kakšne posebne želje, lahko za vas dodelamo senčnik, kabino ali karkoli drugega, kar si želite.

 

Naše stranke so za nas zelo pomembne in zavezani smo, da vam zagotovimo vrhunsko storitev. Če imate kakršna koli vprašanja glede naše ponudbe ali storitev, nas prosimo kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali.