You are here:

Servis baldahinov in šotorov

Servisne storitve Camp-ing Orehek

Potrebujete kakovostno in strokovno servisiranje vašega predprostora ali šotora? Ste utrpeli poškodbe zaradi vremenskih vplivov ali obrabe in bi radi, da obnovimo vaš šotor ali predprostor? 

Potem je naš servis prava izbira za vas!

Pri nas skrbimo za celovit servis vašega predprostora ali šotora, ne glede na proizvajalca. 

Naši strokovnjaki bodo pozorno pregledali vašo opremo, prešili uničene šive in zatesnili strešne šive. Ustrezno bomo zamenjali ali pošili vse poškodovane dele platna, lahko pa zamenjamo tudi samo določene dele platna.

Če bi radi spremenili lokacijo vrat ali dodali poklopce iz platna na sprednjih oknih, bomo z veseljem prisluhnili vašim željam in poskrbeli za vse vaše dodelave. V našem servisu strokovno in kvalitetno opravljamo razne dodelave in spreminjamo lokacijo vhoda v predprostor, dodajamo dodatne zadrge in še veliko več.

Poleg tega servisiramo taborniške in skavtske šotore vseh proizvajalcev ter vam izdelamo nove taborniške šotore iz kvalitetnih platen. Če imate težave s pokvarjenimi zadrge ali strganimi folijami, mrežami bomo z veseljem poskrbeli za njihovo zamenjavo.

Pri nas popravimo ali zamenjamo rob za vpenjanje v prikolico, gumirano platno in vse druge dele vašega predprostora ali šotora. Poleg vam lahko izdelamo senčnik po meri, ki je sestavljen iz komplet PVC materiala ali enostransko plastificiranega lahkega materiala, ter dodelamo kabino, ki se lahko uporabi kot spalnica ali kuhinja. 

Naša kabina je izdelana iz izjemno kvalitetnih evropskih materialov in je na voljo v dveh standardnih dimenzijah. V kompletu je tudi galvanizirano jekleno ogrodje.

V ponudbi so tudi dodatne ojačitvene palice, ogrodja in rezervni deli za predprostore, tako da se lahko brezskrbno odpravite na svoje počitnice. 

Pridite in nas obiščite, da bomo lahko skupaj poskrbeli za vašo priljubljeno počitniško opremo in jo pripravili na prihajajoče avanture.

Zakaj izbrati naše podjetje:

Uporabljamo le najboljše materiale